Email Us I   Connect With Us
        
1. ROĐENDAN KULTURNE STANICE EĐŠEG

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas čekamo u subotu, 07.09.2019.god. u divnoj sali kulturne stanice Eđšeg u 19h sa predstavom "Kuva se, kuva..." i druženju uz sjajnu atmosferu prilikom proslave njihovog 1. rođendana!

Vidimo se!

www.facebook.com/events/1312836232218321/

BATANJA DRAMSKI KAMP

Dragi naši mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u periodu od 19.-21.06.2019. god., veoma uspešno i na veliku radost i zadovoljstvo dece, realizovan prvi dramski kamp za decu u Batanji, a u saradnji Srpske osnovne škole iz Batanje (Mađarska) i udruženja Kreativni studio Čarolija iz Novog Sada (Srbija).
Pored višesatnih dramskih radionica u kojima su deca kroz razne dramske i muzičke vežbe i igre jačala timski i individualni scenski izraz, bogatila svoja znanja srpskog i mađarskog jezika, gradila sampouzdanje i veštine verbalne i neverbalne komunikacije, srdačni domaćini su se potrudili da deci van radioničarskog rada upriliče nezaboravno druženje i obogate njihova znanja i iskustva organizujući zajedničke posete kulturno-istorijskim atrakcijama Batanje i okoline, posete bazenu i uživanje u „retro“sladoledu, kojima su se sva deca posebno radovala!
Tri dana rada i druženja, kratka, ali slatka, završena su sjajnim muzičko-scenskim performansom za roditelje i meštane Batanje u kome su deca prikazala sve naučene tehnike scenskog izraza i dokazala da timski rad nema ni jezičkih ni uzrasnih prepreka.
Iskreno se nadamo da ćemo sledeće godine ponoviti ovo iskustvo u još većem broju i u dužem vremenskom periodu, a domaćinima se neizmerno zahvaljujemo na gostoprimstvu, divnim iskustvima i besprekornoj organizaciji.
Vidimo se dogodine!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

VELIKA SCENA, TRG SLOBODE, 17h "Uličarolije", muzički, dramski i plesni nastupi dece i mladih, a program vode glumci Čarolije.

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA! POTRAGA ZA ČIKA JOVINIM BLAGOM

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

SREMSKA KAMENICA, više lokacija, 12h "Potraga za čika Jovinim blagom", ekipe učenika OŠ "J.J.Zmaj"u potragu vode glumci Čarolije, a na putu ih čekaju i književnik Uroš Petrović i glavom i bradom čika Jova Zmaj!

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA! POZORIŠTE MLADIH, LJUBAVNO PISMO

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

SREDA, 05.06.2019.god.

- POZORIŠTE MLADIH, 15.30h,"Ljubavno pismo", komedija po tekstu Koste Trifkovića, u izvođenju najstarije grupe Čarolijanaca

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

MALA SCENA, KATOLIČKA PORTA
17.30h - kniževni, dramski i muzički nastupi raznih dečjih izvođača, program vode glumci Čarolije
19.15h, "Glumi sa Čarolijom", radonica Impro teatra sa publikom i mlađim Čarolijancima
20.00h, "Čika Jovina muzička Čarolija", mini koncert malih i velikih Čarolijanaca

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

Predstava "Ljubavno pismo" na Kuglof Festu u Sremskim Karlovcima

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u subotu, 25.05.2019.god. sa početkom u 15.30h, u svečanoj, muzičkoj sali osnovne škole u Sremskim Karlovcima

Dobro nam došli!

Premijera predstave "Ljubavno pismo"

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da će premijera predstave "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u nedelju, 21.04.2019.god. sa početkom u 19.30h u predivnom ambijentu dvorca Eđšeg-kulturne stanice.

Ulaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen, te vas molimo da najavite dolazak

Dobro nam došli!

GLUMIJADA-Young Theatre impro workshop,DKC Beograd

Dragi naši,mai i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će starije grupe Čarolijanaca 30.03.2019.god učestvovati na Glumijadi u okviru Young Theatre impro workshop — у месту Dečiji Kulturni Centar Beograd ❤️

Hvala na pozivu Umetnickoj radionici Kesić - Moja Scena

Iscepana bajka, Spens, Novosadsko proleće

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.03.2019.god, u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija Čarolija.

Vidimo se! Dobrodošli!

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 02.02.2019.god, u Novom Sadu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 17h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
BIG SHOPPING CENTAR, BEOGRAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 12.01.2019.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJA U MAĐARSKOJ!!!!

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom su se glumci Kreativog studija Čarolija ponovo družili sa decom i nastavnicima srpske škole u Batanji, u Mađarskoj. Izveli su mjuzikl za decu "Kuva se, kuva", a potom su zajedno sa sjajnom decom ove škole uz mini koncert, veselo dočekali Deda Mraza, tj, Svetog Nikolu!

Radujemo se novom susretu sledeće godine!

ZMAJDANI!!!
NAŠ DRAGI UJKO ponovo stiže na pozornicu!!! Večeras, 06.12.2018. god.,u 19h, na sceni Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, u organizaciji Zmajevih dečjih igara, a u okviru programa Zmajdani, naši mali-veliki glumci, članovi starije grupe Čarolije, prikazaće svoje raskošne talente na zadovoljstvo novosadske publike! Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!!!!
PROMOCIJA CD-A "NAJLEPŠE SRPSKE I SVETSKE BAJKE" U ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!
Dragi naši, mali i veliki! Danas se družimo se decom iz vrtića "Veverica" u Zmajevim dečjim igrama u okviru promocije cd-a "Najlepše srpske i svetske bajke" koji je kao projekat u kulturi podržan od strane Grada Novog Sada. Hvala dragim domaćinima, uvek veselim Zmajevcima!
ČAROLIJA U NOĆI POZORIŠTA
Dragi pozorišteljupci💕, Pozivamo vas na 🎭NOĆ POZORIŠTA🎭 u subotu 17.novembra u pozorište KC Mladost u Futogu. S ljubavlju❤️, KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija PROGRAM 🎭NOĆI POZORIŠTA🎭: 💟11:00 - 🎵MUZIKA, ILI...NIŠTA! - predstava KS Čarolija *uzrast : 4 -12 god. *trajanje predstave: 35 min. *ulaznica: 250 rsd* (i deca i roditelji moraju imati svoju ulaznicu) 💟16:00 \' 18:00 - RADIONICA IMPRO TEATRA "POZORIŠNA ČAROLIJE" - vode glumci Čarolije *namenjena glumcima uzrasta od 10 \' 15 godina * trajanje radionice: 120 min *učešće na radionici je besplatno, PRIJAVA JE OBAVEZNA na 895 598 I 895 225. 💟18:30 - predstava "NAŠ DRAGI UJKO" Uzrast: 11 + Igraju: Polaznici dramskog studija KSČarolije - Starija grupa članova (12-14 god.) *ulaz na predstavu - besplatan *trajanje: 35 min. Dobrodošli!!!
VELIKA ZBRKA U AVIV PARKU U PANČEVU!!!!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u Pančevu, u šoping centru AVIV PARK, sa početkom u 14.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
NOVOSADSKA JESEN - RADIO 021 I SPENS
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u okviru manifestacije "Novosadska jesen", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
UPIS NOVIH ČLANOVA!!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u subotu, 01.09.2018.god., počinjemo novu školsku godinu velikom žurkom svih uzrasta Čarolijanaca, a upis novih članova, dece 7-18 god. će biti održan u subotu 15.09.

Za sve informacije pozovite 069-333-69-03, čekamo vas, dobro nam došli!!! <3

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - ISCEPANA BAJKA
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 26.08.2018., u BIG shopping centru u Novom Sadu, sa početkom u 13.00h, biti odigrana predstava za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija". Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJANSTVENI VIKEND NA ZLATIBORU!!!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u petak i subotu, 17. i 18.08.2018.god, na Zlatiboru, na trgu ispred hotela "Palisad", sa početkom u 18h, biti odigrani mjuzikli za decu Kreativnog studija Čarolija:"Velika zbrka" (petak) i "Kuva se, kuva" (subota). Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJANSTVENI VIKEND NA ZLATIBORU
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u petak i subotu, 17. i 18.08.2018.god, na Zlatiboru, na trgu ispred hotela "Palisad", sa početkom u 18h, biti odigrani mjuzikli za decu Kreativnog studija Čarolija:"Velika zbrka" (petak) i "Kuva se, kuva" (subota). Vidimo se! Dobrodošli!!!
VELIKA ZBRKA U BEOGRADSKOM BIG-U!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u četvrtak, 09.08.2018.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
SREĆONOSCI U BEOGRADSKOM BIG-U!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u četvrtak, 19.07.2018.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Srećonosci" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJANSTVENA GODINA!!!!

Dragi naši, mali i veliki!

Sa ljubavlju, ponosom i ogromnim zadovoljstvom proglašavamo našu školsku godinu, više nego uspešno, završenom!!! ❤
Ispunjena sjajnim nastupima, festivalskim druženjima i značajnim nagradama, toplim zagrljajima, razdraganim smehom, prijateljskom ljubavlju, vrednim radom i velikim napretkom, kreativnošću, maštom i stvaralaštvom, jednom rečju - pravim čarolijanskim životom, a završena aplauzima i ovacijama prepune sale amfiteatra na SPENS-u na premijerama dve nove predstave mlađe,srednje i starije grupe,kao i sjajnim nastupom najstarijih u formi Impro teatra! 👏👏👏🎇🎉🎊🎆❤
Za nas, zasluženi raspust može da počne!!! Vidimo se u septembru!!!!  

SPENS, SALA AMFITEATRA,18-21H ČAROLIJANSTVENI MARATON!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštamo da će dve premijere predstava, "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA", srednje i mlađe grupe dece, i "NAŠ DRAGI UJKO", starije grupe, kao i nastup u formi Impro teatra najstarije grupe mladih glumaca, članova udruženja Kreativni studija Čarolija, biti održane u utorak, 12.06.2018.god., sa početkom u 18h u sali amfiteatra SPENS-a, po sledećem rasporedu:
18h "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA"
19h "NAŠ DRAGI UJKO"
20h IMPRO TEATAR

Ulaz je slobodan!.
Dobrodošli!!!!❤️ 

61. ZMAJEVE DEČJE IGRE - 17.00H, VELIKA SCENA

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će program na Velikoj sceni 61.Zmajevih Igara, 07.06.2018.god., sa početkom u 17.00h, voditi glumci Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!!  

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - VELIKA ZBRKA

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 03.06.2018., u BIG shopping centru u Novom Sadu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

KULTURNI CENTAR BEOČIN - VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u petak, 01.06.2018., u okviru programa 61.Zmajevih dečjih igara, u Kulturnom centru opštine Beočin, sa početkom u 12.30h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U GIMNAZIJI "ISIDORA SEKULIĆ", NOVI SAD

Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj sali Gimnazije "Isidora Sekulić", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima. 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U TEHNIČKOJ ŠKOLI "MILEVA MARIĆ-AJNŠTAJN", NOVI SAD

 Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj svečanoj sali Tehničke škole "Mileva Marić-Ajnštajn", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima.

PREDSTAVA "UČITELJICA" NA OVOGODIŠNJOJ GLUMIJADI U BG!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Učiteljica" dece glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, biti izvedena u subotu, 21.04.2018.god, u okviru programa Trećeg festivala SBB Fondacije GLUMIJADA u DKC Beograd.

BESPLATAN ULAZ na sve radionice i predstave za decu od 4 do 99 godina!
Dobrodošli!www.glumijada.com/program

NOVOSADSKO PROLEĆE - SPENS, VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će  u subotu, 24.03.2018., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u organizaciji Radija 021, u sali amfiteatra na Spensu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

U NOVOSADSKOJ LEDENOJ ŠUMI - MUZIKA, ILI...NIŠTA!

Dragi naši, mali i veliki!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Kreativni studio Čarolija,u nedelju, 31.12.2017.god. u 13h, u Klizaliste Ledena Suma biti izvedena novogodišnja predstava za decu "Muzika,ili...ništa!" u organizaciji #NoviSad2021, dobrodošli!

ČAROLIJA U MAĐARSKOJ!!!!

Dragi naši, Sa velikim zadovoljstvom su se glumci Kreativog studija Čarolija družili sa decom i nastavnicima srpske škole u Batanji, u Mađarskoj. Izveli su mjuzikl za decu "Muzika, ili...ništa!"", a potom su zajedno sa sjajnom decom ove škole uz mini koncert, veselo dočekali Deda Mraza, tj, Svetog Nikolu! Radujemo se novom susretu sledeće godine!

PREDSTAVA "UČITELJICA" U POZORIŠTU MLADIH!

 

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Učiteljica" u izvođenju dece glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, biti izvedena u Pozorištu Mladih, 04.12.2017.god., sa početkom u 18h, u okviru programa "Decembarski Zmajdani" i 26. Festivala monodrame za decu Zmajevih Dečjih Igara.

 

Predstava će biti izvedena u Maloj sali za organizovane grupe dece osnovnih škola Novog Sada.

 

 

NOĆ POZORIŠTA , MALI POZORIŠNI MARATON Tri predstave – jedna ulaznica!

KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija pozivaju Vas na NOĆ POZORIŠTA ... i... MALI POZORIŠNI MARATON

Tri predstave – jedna ulaznica!

17:00 - UČITELJICA
Predstava mlađe grupe dece, članova Kreativnog studija „Čarolija“
(Predstava za uzrast: 5+)
18:30 - KUVA SE, KUVA...
Kreativni studio Čarolija
(Predstava za uzrast: 3+)
19:30 - SVITANJE
Predstava starije grupe dece, članova Kreativnog studija „Čarolija“
Predstava za uzrast : 12 + godina, odrasli

Subota 25.novembar u pozorištu KC Mladost u Futogu
(Cara Lazara 42)

Ulaznice:350 rsd
Grupne ulaznice (5+): 250rsd

Info: 895 598; 895 225

DOBRO NAM DOŠLI!!!! <3

NAGRADA ZA NAJBOLJU PREDSTAVU U CELINI I NAGRADA ZA NAJBOLJU REŽIJU NA 8. DOPS MEĐUNARODNOM FESTIVALU!!!!

Dragi naši mali i veliki,
Sa ooooogromnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je predstava "Učiteljica" osvojila dve prestižne nagrade u dečjoj konkurenciji na ovogodišnjem 8. po redu DOPS međunarodnom festivalu dečjih i omladinskih predstava! Nagradu za najbolju predstavu u celini i nagradu za najbolju režiju Aleksandar Baloš-Gonzo! Bravooooooo dragi naši Čarolijanci, ponosimo se do beskrajaaa!!!!  

8. DOPS Međunarodni festival dečjih i omladinskih pozorišnih predstava

Dragi naši mali i veliki,

Mladi glumci Čarolije ponovo igraju za Jagodinsku publiku u okviru dečje konkurencije 8.DOPS-a, sa predstavom "Učiteljica". Radujemo se novom druženju!

Dobrodošli!

ČAROLIJA U ITALIJI

Dragi naši mali i veliki,

Ovaj vikend Čarobni kuvar Žak, Vodena i Šumska vila, u pratnji Olge Veličanstvene i glavnih detektiva Saveta bajki, Vini i Vupa, po pozivu i u organizaciji divnih prijatelja iz KUD-a "Sloga", družiće se sa mališanima Vičence u okviru Dečjih igara bez granica!!!! 

Dobrodošli svi kojima smo u susedstvu!

NOVO U ČAROLIJI!!!

Dragi naši veliki i mali,
Posle sedam godina rada sa osnovnoškolskim i srednjoškolskim uzrastom, napokon grupa i za najmlađe, od 3 do 7 godina!
UPIS JE U TOKU! Sve informacije na telefon 069 333 69 03!
Dobrodošli!!! :)

PRIVREMENI RASPORED ČASOVA PO GRUPAMA ZA SUBOTU, 16.09.

Dragi naši, mali i veliki!
Kako najavismo, u subotu, 16.09., počinjemo sa časovima za stare članove i ujedno, prijem novih članova po sledećem, PRIVREMENOM rasporedu (konačni raspored grupa i termina ćemo dogovoriti u subotu):
MLAĐA GRUPA (1., 2. i 3. razr. OŠ) od 12-13-30h
SREDNJA GRUPA (4., 5. i 6. razr. OŠ) od 13.30-15h
STARIJA GRUPA (7., 8. razr. OŠ i 1.,2., 3. i 4. razr. SŠ) od 15-16.30h.
Adresa je Beogradski kej 5, stan br.2. Sve informacije na tel. 069-333-69-03.
Vidimo se!!!! <3 

UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLSKU 2017/18 GOD.

Dragi naši mali i veliki,
Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u subotu, 16.09.2017.god., počinjemo novu školsku godinu!!!! <3
Upis novih članova, dece od 7-18 god., će biti otvoren do kraja septembra.
Za sve informacije pozovite 069-333-69-03, čekamo vas, dobro nam došli!!! :) 

POZORIŠTE MLADIH, PETAK 30.06.2017.GOD.,20H, PREMIJERA PREDSTAVE "SVITANJE-NAPRED U PROŠLOST"

Dragi naši mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštamo da će premijera predstave "SVITANJE - NAPRED U PROŠLOST" starije grupe dece-glumaca, članova udruženja Kreativnog studija Čarolija, biti održana u petak, 30.06.2017.god., sa početkom u 20h u maloj sali Pozorišta Mladih.
Dobrodošli!!!!

SPENS, ČETVRTAK,29.06.2017.GOD.,18H, PREMIJERA PREDSTAVE "AL' JE LEP OVAJ SVET"

 Dragi naši mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštamo da će premijera predstave "AL' JE LEP OVAJ SVET" srednje i mlađe grupe dece-glumaca, članova udruženja Kreativnog studija Čarolija, biti održana u četvrtak, 29.06.2017.god., sa početkom u 18h u sali amfiteatra Spensa.
Dobrodošli!!!!

60. ZMAJEVE DEČJE IGRE - 17.30H, VELIKA SCENA

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će program na Velikoj sceni Zmajevih Igara 10.06.2017.god., na Trgu Slobode, sa početkom u 17.30h, voditi glumci Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!! 

60. ZMAJEVE DEČJE IGRE - 20H, MALA SCENA, "OLGA VELIČANSTVENA"

 Dragi naši mali i veliki,
Sa veeelikim zadovoljstvom vas pozivamo da danas, u četvrtak, 08.06., sa početkom u 20h, na maloj sceni ZDI u Zmaj Jovinoj ulici, pogledate predstavu Kreativnog studija Čarolija,"Olga veličanstvena".
Vidimo se!
Dobrodošli!!!!

Europian Film Academy-Young Audience Award, Kulturni centar NS

Dragi nasi mali i veliki,

S ponosom javljamo da je naša Dunja Musulin bila jedan od prezentera iz Srbije, a još 16 Čarolijanaca su bili u žiriju:
Aleksa Bursac, Katarina Bukvic, Ivana Balaban, Leontina Gojković,
Višnja PetkovicMilica Milijanovic, Eva Jakić,Elena Popović, Andjela Vidakov, Isidora Vuković, Nikolina Nina Milicevic, Sara Kuga, Milica Bošković, Mila KragicIva BilinovicAnja Bilinovic.
Ako ste propustili uživo prenos ceremonije dodele Nagrade mlade filmske publike Evropske filmske Akademije, evo linka! https://yaa-efa.eu/
NOVOSADSKO PROLEĆE - SPENS, OLGA VELIČANSTVENA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će sutra, u subotu, 25.03., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, sa početkom u 12.30h, biti odigrana predstava za decu "Olga Veličanstvena" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

PREDSTAVA "LUDO, DA NE MOŽE BITI LUĐE!" NA FESTIVALU "TEATAR NA DAR", NOVI SAD

 Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 18.03.2017.god, u okviru festivala kratkih pozorišnih formi "Teatar na dar", u prostoru SC Slana bara, sa početkom u 16.30h, biti odigrana predstava "Ludo,da ne može biti luđe!" mladih članova Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!

NAGRADA ZA NAJBOLJU GLAVNU ŽENSKU ULOGU 7.DOPS FESTIVALA, DUNJA MUSULIN!!!

Dragi naši,
Sa ponosom vas obaveštavamo da je naša mlada glumica, Dunja Musulin, dobila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu na 7.DOPS Festivalu u Jagodini!!! Ponosimo se neizmerno i čestitamo joj od srca, kao i svoj našoj deci, jer nijedan festival nema toliko nagrada, koliko mi imamo sjajnih mladih glumaca!!!  

PREDSTAVA "LUDO, DA NE MOŽE BITI LUĐE!" NA 7. DOPS FESTIVALU U JAGODINI!!!

PREDSTAVA "LUDO, DA NE MOŽE BITI LUĐE!" NA 7. DOPS FESTIVALU U JAGODINI!!!
Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je predstava "Ludo, da ne može biti luđe!" u izvođenju dece glumaca, polaznika Mjuzikl studija Čarolija, izabrana u takmičarski program Festivala, u selekciji "Deca za decu".
Čestitamo našim malim-veeelikim glumcima i zahvaljujemo selektoru i organizacionom odboru Festivala DOPS.  Reč selektora :)

NOVOSADSKA JESEN - RADIO 021 I SPENS

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 22.10.2016.god, u okviru manifestacije "Novosadska jesen", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

Dečja nedelja - Čarolija u Irigu

 Dragi naši,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će KS Čarolija danas gostovati sa predstavom "Iscepana bajka" u školi u Irigu.

Dobrodošli!!!

Dečja nedelja - Čarolija u Prigrevici, Sonti, Bogojevu, Laliću i Rumenci

Dragi naši,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će KS Čarolija danas gostovati sa predstavom "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" u školama u Prigrevici, Sonti, Bogojevu, Laliću i Rumenci.

Dobrodošli!!!  

Dečja nedelja - Čarolija u Savinom Selu, Ravnom Selu i Zmajevu

 Dragi naši,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će KS Čarolija danas gostovati sa predstavom "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" u školama u Savinom Selu, Ravnom Selu i Zmajevu.

Dobrodošli!!! 

Čarolija u Futogu - program Dečje nedelje u KC Mladost

 Dragi naši,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će naše mlade glumice, Anja Bilinović i Dunja Musulin, kao likovi Šole i Bole, voditi program pod nazivom "U mašti se želje druže" u okviru Dečje nedelje, u organizaciji i sali KC Mladost u Futogu, sa početkom u 18h.

Dobrodošli!!!

UPIS - NOVA ŠKOLSKA 2016/17.GOD

Dragi naši mali i veliki,
Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u subotu, 03.09.2016.god., počinjemo novu školsku godinu zajedničkim časom obe grupe starih članova, od 13-16h!!! <3
Upis novih članova, dece od 7-18 god., će biti otvoren do kraja septembra.
Za sve informacije pozovite 060-333-69-03, čekamo vas, dobro nam došli!!! :) 

LUDO, DA NE MOŽE BITI LUĐE! - PREMIJERA

Dragi naši, mali i veliki,
Sa ooogromnim zadovoljstvom vas pozivamo na premijerno izvođenje završne predstave mladih polaznika (a, već velikih glumaca!) Mjuzikl studija Čarolija, pod nazivom: "Ludo, da ne može biti luđe!"
Predstava će biti izvedena u četvrtak, 16.06.2016., u sali amfiteatra Spensa, sa početkom u 18h.
Ulaznica je jedan širok osmeh i mnooogo aplauza za male, velike glumce!
Vidimo se, dobro nam došli!!!!!  

ZMAJEVE DEČJE IGRE

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u subotu, 11.06.2016., na maloj sceni ZDI, ispred knjižare Vulkan, u Zmaj Jovinoj ulici, sa početkom u 21.40h, biti odigran mjuzikl "Muzika, ili...ništa!", a u nedelju, 12.06.2016.god., od 17.30h, program Zmajevih dečjih igara, na Trgu Slobode, će voditi glumci Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se!
Dobrodošli!!!

FESTIVAL FANTASTIČNE KNJIŽEVNOSTI - REFESTICON, BIJELO POLJE

 Dragi naši, mali i veliki,
Sa velikom zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ovog vikenda Kreativni studio Čarolija gostovati sa mjuziklom "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" u Bijelom polju, u okviru festivala Refesticon. Predstava će se odigrati u petak, 13.05., u velikoj sali Centra za kulturu, sa početkom u 16h.
Ako ste blizu, svratite, uvek ste dobrodošli!!!

ČAROLIJA ITALIJE!

Dragi naši mali i veliki,
Sa ogromnim zadovoljstvom vas obavešatavamo da je Čaroban kamen i ovaj put ispunio svoju misiju - spojio nas je sa sjajnom decom i njihovim roditeljima u Vicenci, Skiju i Arzinjanu i zauvek nas prijateljstvom vezao za ovaj deo Italije.
Neizmerno hvala na toplom dočeku, gostoprimstvu i perfektnoj organizaciji našim dragim organizatorima, K.U.D. Sloga - Vicenza, SKSO "Kruna"-Schio i Srpskoj kulturnoj zajednici "Arzignano"-Arzignano, divnoj publici na osmesima, aplauzima i velikoj energiji koju su delili sa nama, našim dragim domaćinima "Kristina bed&breakfast" na udobnom smeštaju i osećaju da smo kao kod kuće, novinarima i fotoreporterima multimedijalnog portala "Svetionik-Srbi u Italiji" koji su visoko profesionalno zabeležili ove nezaboravne trenutke!
Hvala i nadamo se skorom nastavku druženja!!!  

ITALIJA - VICENZA, ARZIGNANO, SCHIO

Dragi naši, mali i veliki,
Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ovog vikenda Kreativni studio Čarolija gostovati sa predstavom "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" u tri italijanska grada - Arzignano 26.03. u 16h, Vicenza 19h, 27.03. Schio u 16h.
Radujemo se druženju sa decom koja prvi put imaju priliku da gledaju dečje predstave iz Srbije u sunčanoj Italiji! Ako ste blizu, svratite, uvek ste dobrodošli!!!

26. NOVOSADSKO PROLEĆE - SPENS

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će sutra, u subotu, 19.03., u okviru manifestacije "26. Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

DEDA MRAZ STIŽE KOD VAS!!!

Dragi naši, mali i veliki,
Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da ove godine naš Deda Mraz posećuje i vaše tople domove i druži se sa decom u porodičnom okruženju. Za sve informacije pozovite na 021 551 050, ili 060 333 69 03.
Vidimo se! 

SPENS, SUBOTA, 17h - PREDSTAVA "OGLEDALO DRAGO, OGLEDALCE MOJE"

Dragi naši, mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 14.11.2015.god., u okviru manifestacije "Porodični dan", u amfiteatru na Spensu, sa početkom u 17h, biti odigrana predstava "Ogledalo drago, ogledalce moje" mladih polaznika Kreativnog studija "Čarolija".
Predstava je na ovogodišnjem Međunarodnom DOPS festivalu osvojila dve velike nagrade - za najbolju žensku ulogu i za najbolju režiju u dečijoj konkurenciji.
Ulaznica je jedan sirok osmeh i mnogo aplauza za male, velike glumce!
Vidimo se!
Dobrodošli!!!

NAGRADE DOPS FESTIVALA!!!

Dragi naši, mali i veliki,

Sa oooogromnim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je predstava "Ogledalo drago, ogledalce moje", u izvođenju sjajnih i visoko profesionalnih mladih glumaca Kreativnog studija Čarolija, osvojila dve prestižne nagrade na ovogodišnjem, 6-tom po redu, Međunarodnom festivalu DOPS u Jagodini!

NAGRADU ZA NAJBOLJU ŽENSKU ULOGU, "...za veliku bravuru male devojčice...", kako je predsednik žirija, Ivan Bekjarev, rekao prilikom dodele, osvojila je naša draga Anđela Vidakov za ulogu Rediteljke, koja je "...uložila mnogo truda da bude baš Ta kakvu je srećemo u pozorištu..."
NAGRADU ZA NAJBOLJU REŽIJU osvojila je Nataša Vujović, veteranski član Čarolije, sa komentarom predsednika žirija: "...Ono zbog čega teatar i postoji...u ovoj režiji dobijamo jasnu i nedvosmislenu poruku o poštovanju umetnosti".

Pojedinačnih nagrada je, na žalost, premalo u odnosu na broj talentovanih, vrednih i posvećenih mladih glumaca Čarolije, tako da obe nagrade pripadaju svakom od njih podjednako kao i dobitnicama, jer samo ako je svaki lik kvalitetno ostvaren, duh Predstave može da zaživi!!!

I stoga, VELIKO BRAVOOOO MALI-VELIKI ČAROLIJANCI!!!!

JAGODINA, DOPS Festival, deca-glumci Kreativnog studija Carolija

 Mali-veliki glumci Kreativnog studija Čarolija, na festivalu DOPS, u Jagodini, 27.10.2015.god. u 12h, izvešće predstavu "Ogledalo drago. ogledalce moje..." u dečjoj konkurenciji!!!

Čestitamo i ponosimo se našim mladim Čarolijancima!!!

NOVOSADSKA JESEN - SPENS

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 24.10., u okviru manifestacije "Novosadska jesen", na platou ispred Gradske kafane na Spensu, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija". Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

PIKNIK, NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će sutra, u nedelju, 21.06., u divnom okruženju kraj Dunava, u bašti restorana Piknik, sa početkom u 10h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

POZORISTE MLADIH, NEDELJA - ZAVRSNA PREDSTAVA POLAZNIKA MJUZIKL STUDIJA CAROLIJA!!!!

 Dragi nasi, mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na premijerno izvodjenje zavrsne predstave mladih polaznika (a, vec velikih glumaca!) Mjuzikl studija Carolija, pod nazivom: "Ogledalo drago, ogledalce moje..." .
Predstava ce biti izvedena u nedelju, 14.06.2015., na Maloj sceni Pozorista mladih, sa pocetkom u 17.30h.
Ulaznica je jedan sirok osmeh i mnogo aplauza za male, velike glumce!
Vidimo se, dobro nam dosli!!!!!

ZMAJEVE DECJE IGRE, TRG SLOBODE

 Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da ce sutra, u petak, 05.06.2015., od 17.45h, program Zmajevih decjih igara, na Trgu Slobode, voditi glumci Kreativnog studija Carolija. Vidimo se!

Dobrodosli!!!

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKO PROLEĆE I RADIO 021

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će sutra, u subotu, 21.03., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Veliko putovanje" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

TRG OTVORENOG SRCA, KATOLIČKA PORTA

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će sutra, u sredu, 14.01., u Katoličkoj porti, u okviru manifestacije "Trg otvorenog srca", sa početkom u 11.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga...", a nakon predstave, na istom mestu, sve do 13h će se đuskati i pevati uz koncert Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

NOVOGODIŠNJE PREDSTAVE - JOŠ MALO, PA NESTALO!!!

 Dragi naši, mali i veliki,

Nova godina je sve bliže i ostalo je još jako, jako, jaaaako malo slobodnih termina za izvođenje naših novogodišnjih predstava!
Ukoliko ste zainteresovani, ali Vam se činilo da ima još dosta vremena, HITNO pozovite 060-333-69-03, jer...samo Vam se činilo :)
Vidimo se!!!

"PRIČE ZA LAKU NOĆ" NA 1.PROGRAMU RADIJA NOVI SAD!!!

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da od večeras, 17.11. tačno u 20h, na 1. programu Radija Novi Sad, 87.7 FM, počinje emitovanje dramske emisije za decu "Priče za laku noć" u produkciji i izvođenju Kreativnog studija Čarolija.
Grimove, Andersenove i bajke iz celog sveta, Ezopove basne i autorske priče Kreativnog studija Čarolija, uspavljivaće decu svakog radnog dana u istom terminu.
Uključite vaše radio aparate, kao nekad, ili posetite web stranicu: http://www.rtv.rs/sr_ci/uzivo, izaberite "RNS1" i zakoračite sa čarobnim likovima u Svet Bajki!
Čujemo se!!! 

BAJKODANI - BIG SHOPPING CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će sutra, u nedelju, 16.11., na prvom spratu BIG-a, u okviru BAJKODANA, sa početkom u 16h, deca-glumci Mjuzikl studija Čarolija čitati bajke za najmlađe, a u 16.30h, na istom mestu će biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga..." Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!!

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKA JESEN

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 25.10., u okviru manifestacije "Novosadska jesen", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva.." Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!
Dobrodošli!!! 

SREMSKI KARLOVCI - GROŽĐEBAL

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će, u okviru manifestacije "Karlovačka berba grožđa", u subotu, 20.09.2014.god., sa početkom u 13h, na glavnom trgu Sremskih Karlovaca, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga".
U isto vreme, na istom mestu, u nedelju, 21.09.2014.god, igraćemo predstavu "Kuva se, kuva..."

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

MJUZIKL STUDIO ČAROLIJA – UPIS NOVIH ČLANOVA DO 30. SEPTEMBRA!!!

Dragi naši mali i veliki,
Sa ogromnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da od sutra počinje upis novih članova u Mjuzikl studio Čarolija!!! Upis će trajati do 30.09.2014., pa, ako volite da glumite, pevate, plešete, prijavite se na e-mail: office@carolija.tv, ili na tel: 060 333 69 03.
Pripremite tačku u kojoj se osećate najsigurnije i najopuštenije, bilo da glumite, plešete ili pevate...osmeh na lice i....VIDIMO SE!!!! 

BEOČIN - KULTURNI CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u utorak, 26.08., sa početkom u 17h, u Kulturnom centru Beočin, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga..." Kreativnog studija Čarolija.

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

NOVI SAD -MERCATOR CENTAR

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.08., povodom rođendana  novosadskog Mercator centra, sa početkom u 11h, na međuspratu, ispred "Beba Kids", biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga..." Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!

NOVI SAD - HUMANITARNA PREDSTAVA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 13.07., u okviru humanitarne akcije prikupljanja igračaka, na Novom naselju, na igralištu Braće Dronjak 10,a u organizaciji UG "Okrilje života BMID", sa početkom u 19h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga..." Kreativnog studija "Čarolija".

Ulaznica je jedna igračka na poklon drugarima koji ih nemaju

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

NOVI SAD - ŠTRAND, TVOJE AS FM LETO

Dragi nasi mali i veliki,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na veliko druženje na Štrandu, u nedelju, 06.07. od 16h pa do kasno u noć, sa glumcima Kreativnog studija Čarolija, animatorima Kreativnog Pogona i organizatorom i medijskim pokroviteljem Radio As FM!!!
Družićemo se kroz razne takmičarske igre, lov na zakopano blago, animatorsku zabavu, predstavu Kreativnog studija Čarolija "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga...", zatim live nastupe mladih muzičara Stantić Markom i Baloš Filipom koji će nastupiti sa obradama najnovijih svetskih hitova, hip-hop denserima Stage-a, a na kraju veliki party za sve!!!
Prijavite se za igre (za svaki uzrast ima ponešto) i detaljnije informišite o programu na sledećem sajtu: http://www.radioas.fm/contest/tvoje-as-fm-letona-novosadskom-strandu#header_bot

Dobrodošli!!!!!!  

STUDIO M, NOVI SAD - ROĐENDAN HORA "ZVONČIĆI"

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u petak, 20.06., u Novom Sadu, u Studiju M, sa početkom u 19h, biti održan rođendanski koncert novosadskog dečjeg hora "Zvončići". Glumcima Kreativnog studija "Čarolija" pripala je čast da vode program i zajedno sa njima pevaju i proslave punoletstvo ovog sjajnog hora. Pozivamo sve da pevaju i druže se sa nama, ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

FUTOŠKO LETO

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u sredu, 18.06., u okviru manifestacije "Futoško leto ", na platou ispred KIC "Mladost" u Futogu, sa početkom u 19h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

SPENS-Premijera predstave "Bilo jednom, negde, u Svetu Bajki..." Spensovog studija mjuzikla Carolija

 Da li smo spremni za naopako okrenut Svet? Za slatke vestice i prijateljske vukove, lazne carobnjake i princeze sa prasecim nosevima... Za Svet koji izgleda ludo, ali u kome stvari posmatramo sa veselije strane...Za Svet u kom mozemo da pronadjemo nacin da zivimo srecno, do kraja zivota...:)

Predstava ce se odrzati u sali amfiteatra Spensa, sa pocetkom u 18h. Ulaz je slobodan!

Vidimo se!!!

 

ZMAJEVE DECJE IGRE, NOVI SAD

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u petak, 06.06.2014.god.,
sa pocetkom u 18h, na velikoj sceni glumci Carolije voditi program Zmajeve decje igre. Sa programom Zmajevih igara se detaljnije mozete upoznati na sledecem linku: http://www.zmajevedecjeigre.org.rs/?page_id=605
Vidimo se!

Dobrodosli!!! 

VRBAS - BIOSKOP

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u Vrbasu, u organizaciji rođendaonice City kids, u subotu, 31.05., u sali bioskopa, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKO PROLEĆE I RADIO 021

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u subotu, 22.03., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

SPENSOV MJUZIKL STUDIO ČAROLIJA - DRUGO POLUGODIŠTE

Dragi naši, veliki i mali,

Sa željom da vam Nova svima bude nasmejana i ispunjena divnim trenucima sa voljenim osobama, mi našu vec tako počinjemo! Posle veselog raspusta, nastavljamo sa radom Spensovog mjuzikl studija Čarolija, u subotu, 18.01.
S obzirom na to da se još uvek javljaju zainteresovani, odlučili smo da produžimo prijem novih članova, pa ukoliko želite da se prijavite, još nije kasno! Sve informacije i kontakt telefone potražite ovde, na našem sajtu.

Vidimo se! 

JAVNI CAS - SPENSOV MJUZIKL STUDIO CAROLIJA

Dragi nasi mali i veliki,

Juce je u sali amfiteatra Spensa, veoma uspesno, odrzan prvi javni cas svih grupa polaznika Spensovog mjuzikl studija Carolija.
Pred punom salom publike, tridesetoro nase dece, uzrasta od 7 do 17 godina, sa puno samopouzdanja, izveli su plesnu koreografiju, horsko izvodjenje uz ritmicku pratnju i raznovrsne glumacke zadatke, zavisno od grupe i uzrasta kojem pripadaju.
Nakon nepuna dva meseca rada, pocetnicke grupe su sjajno savladale osnovne elemente glume, scenskog govora i pokreta, improvizaciju i rad na tekstu, savladavanje treme pri javnom nastupu i odnos prema kostimu, rekviziti i partneru na sceni.
Stari polaznici su prisutne zadivili svojim spisateljskim i dramaturskim umecem izvodjenjem scena ciji su scenaristi bili oni sami.
Veeeeoma smo ponosni na nase male/velike glumce i radujemo se unapred njihovim buducim nastupima!

MNOGO VAS VOLIMO I CESTITAMO OD SRCA!!! 

NOVOGODIŠNJE PREDSTAVE

Dragi naši veliki i mali,

Još malo vremena je ostalo do Nove godine i dolaska Deda Mraza, još malo je ostalo i do premijere nove novogodišnje predstave "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" i još vrlo malo slobodnih termina za izvođenje novogodišnjih predstava za preduzeća prilikom podele novogodišnjih paketića,... Zato požurite!!!
Dočekajte Deda Mraza sa novogodišnjim predstavama Kreativnog studija Čarolija, pevajte i igrajte se sa nama i decom i radosno uđite u Novu godinu!!!

SREĆNA NOVA 2014. GODINA!!! 

BIG SHOPING CENTAR, NOVI SAD

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 17.11., u novootvorenom delu Big shoping centra, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Pet do dvanaest" Kreativnog studija "Čarolija", a glumci nastavljaju druzenje sa decom do 14h kroz zanimljive igre i vezbe mjuzikl radionice.

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

BIG SHOPING CENTAR, NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u petak, 15.11., u novootvorenom delu Big shoping centra, sa početkom u 18h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija", a glumci nastavljaju druzenje sa decom do 20h kroz zanimljive igre i vezbe mjuzikl radionice.

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

BAJKODANI - SPENS

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u utorak, 12.11., u teatronu SPENS-a, sa početkom u 18h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

IGRAONICA, BIG SHOPING CENTAR, NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u subotu, 09.11., u novoj igraonici u novootvorenom delu Big shoping centra, sa početkom u 18h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!
 

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKA JESEN

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u subotu, 26.10., u okviru manifestacije "Novosadska jesen", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Pet do dvanaest" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SPENSOV MJUZIKL STUDIO ČAROLIJA - PRIJAVE DO 01.NOVEMBRA!!!

Dragi naši veliki i mali,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da, zbog velikog interesovanja, produžavamo prijem novih članova do 01.11.2013.!
Dakle, ako volite da glumite, pevate, plešete, prijavite se na e-mail: kultura@spens.rs, ili na tel: 060 333 69 03.

Vidimo se!!!  

VEEEEELIKA AUDICIJA, SUBOTA, 19.10.2013., 11h, SPENSOV MJUZIKL STUDIO - ČAROLIJA!!!

 Dragi naši, veliki i mali!

Sa ogromnim zadovoljstvom vas pozivamo na veliku audiciju za male glumce, pevače i plesače u Spensov mjuzikl studio - Čarolija!!!
Ako imate od 7-18 god., dođite u subotu, 19.10.2013., u salu amfiteatra na Spensu, tačno u 11h!
Prijavite se na e-mail: kultura@spens.rs ili na tel: 060-333-69-03.

Pripremite tačku u kojoj se osećate najsigurnije i najopuštenije, bilo da glumite, plešete ili pevate...osmeh na lice i....VIDIMO SE!!!!

NOVA AUDICIJA, SUBOTA, 19.10.2013.!!!

Dragi nasi, mali i veliki!

Jos samo nekoliko dana nas deli od ponedeljka, kada cemo vam otkriti nasu malu tajnu o promenama u vezi sa nasom skolom mjuzikla... :)
Zasad, samo parcence tajne, kako biste imali dovoljno vremena za pripreme.... Audicija ce biti odrzana u subotu, 19.10.2013. god, a kada i gde, saznacete ovde, nasem web site-u, na nasoj FB stranici, a sigurno cete cuti i na radiju i TV-u!
Nadamo se da ce novost obradovati sve male i velike novosadjane!

Vasa Carolija!!!! ♥

SREMSKI KARLOVCI - GROŽĐEBAL

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 21.09.2013.god., u okviru manifestacije "Karlovačka berba grožđa", sa početkom u 14h, na velikoj sceni, na glavnom trgu Sremskih Karlovaca, biti odigran mjuzikl za decu "Pazi šta želiš!" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

NOVI SAD-BIG SHOPING CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u četvrtak, 22.08., na bini ispred trznog centra Big, sa početkom u 18.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

NOVI SAD-BIG SHOPING CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u utorak, 20.08., na bini ispred trznog centra Big, sa početkom u 18.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Muzika,ili...ništa!!!" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

VALJEVO- TEŠNJARSKE VEČERI

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u sredu, 14.08., u okviru manifestacije "Tešnjarske večeri", u Valjevu, na dečjoj sceni, na Platou Centra za kulturu, sa početkom u 20h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

VALJEVO- TEŠNJARSKE VEČERI

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u ponedeljak, 12.08., u okviru manifestacije "Tešnjarske večeri", u Valjevu, na dečjoj sceni, na Platou Centra za kulturu, sa početkom u 20h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

PREMIJERA ZAVRŠNE PREDSTAVE DECE POLAZNIKA ŠKOLE MJUZIKLA, "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA"

Dragi naši, mali i veliki!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na premijeru završne predstave naših malih glumaca, polaznika Škole mjuzikla Kreativnog studija Čarolija, pod nazivom "Mala dvorska zavrzlama". Predstava ce biti izvedena u subotu, 15.06. sa početkom u 18h, u sali amfiteatra SPENS-a.

Ulaz je slobodan i svi su vise nego dobrodosli!!!!

Vidimo se!!! 

ZMAJEVE DEČJE IGRE - NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u ponedeljak, 10.06., na Maloj sceni Zmajevih igara u Novom Sadu, sa početkom u 17.55h, biti odigran mjuzikl za decu "Muzika,ili...ništa!!!" Kreativnog studija "Čarolija". Kako nam iz Saveta Bajki javljaju, neće biti kiše :D

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

ZMAJEVE DEČJE IGRE - NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se danas, u petak, 07.06., na Velikoj sceni Zmajevih igara u Novom Sadu, sa početkom u 17h, voditeljski trio likova iz mjuzikla "Pazi sta želiš!", družiti sa dečjim horovima i solistima, mažoretkinjama, dobošarima i dočekati veliku karnevalsku povorku. Kako nam iz Saveta Bajki javljaju, nece biti kise :D

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

ZMAJEVE DECJE IGRE - NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će danas, u sredu, 05.06., na Maloj sceni Zmajevih igara u Novom Sadu, sa početkom u 17h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija". Kako nam iz Saveta Bajki javljaju, nece biti kise :D

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SUBOTICA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u periodu od 22.04.-20.05. Kreativni studio Carolija svakodnevno gostovati u Subotici u objektima vrtica i skola sa mjuziklom za decu "Kuva se, kuva...".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

NOVI SAD - RODA MEGAMARKET

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 06.04., U Roda Megamarketu u Novom Sadu, sa početkom u 11:30h, biti odigran mjuzikl za decu "Pazi šta želiš!" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SRBOBRAN- DOM KULTURE

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 30.03., U Domu kulture u Srbobranu, sa početkom u 17h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKO PROLEĆE

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.03., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!"

NOVI SAD - SPENS, NOVOSADSKA JESEN

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10., u okviru manifestacije "Novosadska jesen", na platou ispred Gradske kafane, na SPENS-u, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva.." Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

SREMSKI KARLOVCI - GROŽĐEBAL

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 30.09.2012.god., sa početkom u 12h, u okviru manifestacije "Karlovačka berba drožđa", na velikoj sceni, na glavnom trgu Sremskih Karlovaca, biti odigran mjuzikl za decu "Muzika, ili...ništa!!!" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

SREMSKI KARLOVCI - GROŽĐEBAL

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 29.09.2012.god., sa početkom u 11h, u okviru manifestacije "Karlovačka berba drožđa", na velikoj sceni, na glavnom trgu Sremskih Karlovaca, biti odigran mjuzikl za decu "Dr Enciklopedijus" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

NOVA AUDICIJA ZA ŠKOLU MJUZIKLA KREATIVNOG STUDIJA ČAROLIJA!!!

Dragi naši veliki i mali,

Obaveštavamo vas da do 13.09. možete poslati prijavu za učestvovanje na audiciji za Školu mjuzikla Kreativnog studija Čarolija. Audicija ce biti organizovana 15.09.2012., za uzrast dece i omladine od 7-18 god. Adresu i termine audicije cemo objaviti nakon formiranja grupa kako se ne bi pravila gužva :)))

Dakle, na vama je da na e-mail: carolijaskolamjuzikla@yahoo.com pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, uzrast i roditeljski kontakt tel. (punoletni mogu i svoj).

Za audiciju pripremiti tačku u kojoj se dete oseća opušteno i sigurno... Može da glumi,peva ili pleše...može i sva tri! ;))

Sve dodatne informacije možete dobiti radnim danima od 10h-15h na kontakt telefone: 021 551 050, 060 333 69 03.

Radujemo vam se, dobrodošliiii!!!! ♥♥♥ 

NOVI SAD, SPENS, PREMIJERA

Dragi naši mali i veliki,

Nakon tromesečnog rada škole, od kojih je manje od mesec dana posvećeno radu na predstavi, najmlađi članovi Kreativnog studija Čarolija, polaznici škole mjuzikla, predstaviće se publici Novog Sada sa predstavom "Potraga za blagom". Premijera će se održati u subotu, 16.06., u sali amfiteatra SPENS-a, sa početkom u 18h. Ulaz je slobodan! Dođite da podržite male glumce u njihovim prvim koracima na sceni, pevate i učestvujete sa njima u njihovoj potrazi za blagom!

Dobrodošli!!!! :)) 

PREMIJERA PREDSTAVE "U POTRAZI ZA BLAGOM" , ZMAJEVE DECJE IGRE, NOVI SAD

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce se u nedelju, 10.06.2012.god.,sa pocetkom u 20 h, na maloj sceni Zmajevih decjih igara, najmladji glumci Kreativnog studija Carolija predstaviti novosadskoj publici premijernim izvodjenjem predstave "U potrazi za blagom".

Vidimo se!

Dobrodosli!!!  

VALJEVO, KONTEXT FESTIVAL

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u subotu, 09.06.2012.god.,sa pocetkom u 17.30 h, na Gradskom trgu u Valjevu, glumci Kreativnog studija Carolija voditi program Kontext Festival-a, a potom ce biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva.."

Vidimo se!

Dobrodosli!!!

ZMAJEVE DECJE IGRE, NOVI SAD :)))

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u petak, 08.06.2012.god.,
sa pocetkom u 17.30 na velikoj sceni glumci Carolije voditi program Zmajevih decjih igara, a mali Carolijanci ce se predstaviti svojim umecem i talentima kroz mnostvo songova i time najaviti premijerno izvodjenje predstave "U potrazi za blagom", koja ce se izvesti na maloj sceni Igara 10.06. sa pocetkom u 20h :)))
Vidimo se!

Dobrodosli!!! 

VALJEVO

VALJEVO :)))

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u ponedeljak, 23.04.2012.god.,
sa pocetkom u 10.00 i 13.00 h, u Centru za kulturu, u Valjevu, biti odigran
mjuzikl za decu "Muzika, ili... nista!!!" Kreativnog studija "Carolija".
Vidimo se!

Dobrodosli!!! 

AUDICIJA ZA ŠKOLU MJUZIKLA

 Dragi naši veliki i mali,

Obaveštavamo vas da do 01.03. možete poslati prijavu za učestvovanje na audiciji za Školu mjuzikla Kreativnog studija Čarolija. Audicija će biti organizovana 03.03.2012., za uzrast dece i mladih od 7-18 god. Adresu i termine audicije ćemo objaviti nakon formiranja grupa.

Dakle, na vama je da na e-mail: carolijaskolamjuzikla@yahoo.com pošaljete sledece podatke: ime i prezime, uzrast i roditeljski kontakt telefon (punoletni mogu i svoj).

Za audiciju pripremiti tačku u kojoj se dete oseca opusteno i sigurno... Može da glumi,peva ili pleše...može i sva tri!

Sve dodatne informacije možete dobiti radnim danima od 10h-15h na kontakt telefone:
021/551 050, 060/333 69 03, 063/ 536 570.

Radujemo vam se, dobrodošliiii!!!!

NOVI SAD SRCEM - TRG SLOBODE

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u sredu, 21.12.2011.god.,
sa početkom u 18.00 h, u okviru manifestacije "Novi Sad srcem", a u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada, na Trgu Slobode u Novom Sadu, biti odigran mjuzikl za decu "Novogodišnja zbrka" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

SENTA - RODA CENTAR :))

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ce u nedelju, 18.12.2011.god.,
sa početkom u 18.00 h, u Roda centru, u Senti, biti odigran
mjuzikl za decu "5 do 12" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SOMBOR - RODA CENTAR :)))

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 17.12.2011.god.,
sa početkom u 18.30 h, u Roda centru, u Somboru, biti odigran
mjuzikl za decu "5 do 12" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

RADIONICA MJUZIKLA, Kulturni centar Novog Sada, Katolicka porta 5

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u Kulturnom centru Novog Sada, biti održana Radionica mjuzikla za decu Kreativnog studija "Čarolija".

subota, 10. 12. 2011. u 11 h
nedelja, 11. 12. 2011. u 11 h
ponedeljak, 12. 12. 2011. u 18 h

Upoznavanje sa osnovama glume, mjuzikla kao posebnog žanra i specifičnog izraza glumca. Upoznavanje sa osnovama scenskog pokreta, verbalne i neverbalne komunikacije. Artikulacija na sceni kroz govor i pevanje. Oslobadjanje tela i glasa u prostoru, razvijanje mašte, izražavanje kroz pesmu, pokret i grimasu. Prepoznavanje talenta za dalji stvaralački rad.

Predavači: glumci kreativnog studija "Čarolija".

Dobrodošli!!!!

BEOGRAD - MERCATOR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 03.12.2011.god.,
sa početkom u 17 h, u Mercatoru, u Beogradu, biti odigran
mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SVEČANO OTVARANJE DEČJE NEDELJE, NOVI SAD

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u ponedeljak, 03.10.2011.
sa početkom u 11 h, u Inkluzivno Kreativnom Centru ŠOSO"Milan Petrović" u Novom Sadu, biti održan svečani program otvaranja Dečje nedelje. Program vode glumci Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

SREMSKI KARLOVCI - GROZDJENBAL :)))

Dragi nasi, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u subotu, 24.09.2011.god.,
sa pocetkom u 11 h, u okviru manifestacije Grozdjenbal, u Sremskim Karlovcima, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Carolija".
Vidimo se!

Dobrodosli!!!

NOVI SAD - MERCATOR CENTAR :)))

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 11.06.2011.god., sa početkom u 18.00 h, u Mercatoru, u Novom Sadu, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!!!

KISAČ - Manifestacija CENTAR NA PERIFERIJI - PERIFERIJA U CENTRU

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u petak,10.06.2011.god., u Kisaču, sa početkom u 17.00 h, biti odigran mjuzikl za decu "Kuva se, kuva..." Kreativnog studija "Čarolija", u okviru manifestacije "Centar na periferiji-periferija u centru", u organizaciji "Strada" Novi Sad.
Vidimo se!

Dobrodošli!!!!

NOVI SAD - STUDIO M, KONCERT GRADSKOG HORA ZVONČIĆI :)))

Dragi naši, mali i veliki,
Kao domaćini - voditelji Vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da će danas, u utorak, 07.06.2011.god, u novosadskom Studiju M, sa početkom u 19h, biti održan koncert gradskog hora Zvončići, koji ovom prilikom proslavlja 15 godina rada.
Ulaz je slobodan za sve koji su raspoloženi da se druže i pevaju sa nama! :))

Dobrodošli!!!

NOVI SAD - ZMAJEVE DEČJE IGRE

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se družite sa nama u nedelju, 05.06. od 19h na Velikoj sceni Zmajevih dečjih igara, na Trgu Slobode.

Dobrodošli!!!!

NOVI SAD - ZMAJEVE DEČJE IGRE

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se družite sa nama u petak, 03.06. od 17.30h na Velikoj sceni Zmajevih dečjih igara, na Trgu Slobode.

Dobrodošli!!!

BEOGRAD - MERCATOR CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 15.05.2011.god.,
sa početkom u 18.00 h, u Mercator centru, u Beogradu, biti odigran
mjuzikl za decu "Veliko putovanje" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!!!

NOVI SAD - MERCATOR CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 14.05.2011.god.,
sa početkom u 19.00 h, u Mercatoru, u Novom Sadu, biti odigran
mjuzikl za decu "Veliko putovanje" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!

Dobrodošli!!!!

SRBOBRAN - SUPER MARKET RODA

Dragi nasi, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da ce u subotu, 30.04.2011.god.,
sa pocetkom u 16 h, u Super marketu Roda, u Srbobranu, biti odigran
mjuzikl "Muzika, ili...nista!" za decu Kreativnog studija "Carolija".
Vidimo se!... Dobrodosli!!!!

ISCEPANA BAJKA, NOVI SAD, MERCATOR CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 17.04.2011.god.,sa početkom u 19.30 h, u Mercatoru, u Novom Sadu, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija".
Vidimo se!... Dobrodošli!!!!

USKRŠNJA IGRA SKRIVENOG BLAGA, SREMSKA MITROVICA, RODA CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 17.04.2011.god.,u Roda centru, u Sremskoj Mitrovici, u 15.00 h, početi USKRŠNJA IGRA SKRIVENOG BLAGA sa glumcima Kreativnog studija "Čarolija", a nakon toga nastavlja se druženje uz mini koncert.
Vidimo se!... Dobrodošli!!!!

USKRŠNJA IGRA SKRIVENOG BLAGA, ŠABAC, RODA CENTAR

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u nedelju, 17.04.2011.god, u Roda centru, u Šapcu, u 17.00 h, početi USKRŠNJA IGRA SKRIVENOG BLAGA sa glumcima Kreativnog studija "Čarolija", a nakon toga nastavlja se druženje uz mini koncert.
Vidimo se!... Dobrodošli!!!!

Uskršnja igra skrivenog blaga, Mercator centar, Novi Sad

Dragi naši, mali i veliki,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 16.04.2011.god, u Mercatoru, u Novom Sadu, u 17.00 h, početi USKRŠNJA IGRA SKRIVENOG BLAGA sa glumcima Kreativnog studija "Čarolija", a nakon toga nastavlja se druženje uz mini koncert.
Vidimo se!... Dobrodošli!!!!

Kuva se u Futogu

K U V A s e, k U v A !!! - predstava za decu

Pozorište KIC Mladost, Futog
‎12:00h, subota, 12. mart. 2011.

Čarolija u Nišu

Dragi nasi,
mali i veliki,

sa zadovoljstvom vas obavestavamo da ce u subotu, 19.03.2011.god. sa pocetkom u 17.00 h, u Mercatoru u Nišu, biti odigran mjuzikl za decu Muzika,ili...nista! Kreativnog studija Čarolija.

...Vidimo se!... Dobrodosli!!!!

Nova predstava

Dragi naši,

predstavaljamo vam novu predstavu Kreativnog studija Čarolija: "Kuva se, kuva".  Predstava je premijerno izvedena uoči Nove godine, a više o njoj pročitajte ovde.

 

Powered by PLANet w3 CMS ©2024 PLANet Systems Group.