Email Us I   Connect With Us
        

KUVA SE KUVA

Preko sedam gora i sedam mora, stiže zastrašujući glas sa glavnog čarobnog dvora.Vodenu i Šumsku vilu, kao zaštitnice sve prirode na zemlji, šalje Savet bajki po veoma važnom zadatku, jer likovima iz bajki nije dobro! Jeli su svakave brze i nezdrave hrane! Umesto jabuka jeli su bombone, a umesto spanaća - čips! Pili su razna slatka, obojena i gazirana pića, umesto čiste, bistre izvorske vode!Ukoliko pod hitno ne dobiju čarobni napitak, neće moći da nastave da rade svoj posao u bajkama, jer neće imati dovoljno snage koja leži u vitaminima...i....neće više biti bajki!!!

Problem je u tome što je Savet bajki Vodenoj i Šumskoj vili dao recept za čarobni napitak, ali u zagonetkama! A, zašto u zagonetkama? Zato što taj recept jedino može da odgonetne Čarobni kuvar!

U ovom zabavno-edukativnom, interaktivnom mjuziklu deca zajedno sa Čarobnim kuvarom Žakom imaju zadatak da poznavanjem zdrave hrane odgonetnu tajne sastojke čarobnog napitka koji će pomoći likovima iz bajki da ozdrave, a time se i sami podsećaju na to šta treba, a šta ne treba jesti i piti.

 


 

Powered by PLANet w3 CMS ©2024 PLANet Systems Group.