Email Us I   Connect With Us
        
Europian Film Academy-Young Audience Award, Kulturni centar NS

Dragi nasi mali i veliki,

S ponosom javljamo da je naša Dunja Musulin bila jedan od prezentera iz Srbije, a još 16 Čarolijanaca su bili u žiriju:
Aleksa Bursac, Katarina Bukvic, Ivana Balaban, Leontina Gojković,
Višnja PetkovicMilica Milijanovic, Eva Jakić,Elena Popović, Andjela Vidakov, Isidora Vuković, Nikolina Nina Milicevic, Sara Kuga, Milica Bošković, Mila KragicIva BilinovicAnja Bilinovic.
Ako ste propustili uživo prenos ceremonije dodele Nagrade mlade filmske publike Evropske filmske Akademije, evo linka! https://yaa-efa.eu/
ČAROLIJANSTVENA GODINA!!!!

Dragi naši, mali i veliki!

Sa ljubavlju, ponosom i ogromnim zadovoljstvom proglašavamo našu školsku godinu, više nego uspešno, završenom!!! ❤
Ispunjena sjajnim nastupima, festivalskim druženjima i značajnim nagradama, toplim zagrljajima, razdraganim smehom, prijateljskom ljubavlju, vrednim radom i velikim napretkom, kreativnošću, maštom i stvaralaštvom, jednom rečju - pravim čarolijanskim životom, a završena aplauzima i ovacijama prepune sale amfiteatra na SPENS-u na premijerama dve nove predstave mlađe,srednje i starije grupe,kao i sjajnim nastupom najstarijih u formi Impro teatra! 👏👏👏🎇🎉🎊🎆❤
Za nas, zasluženi raspust može da počne!!! Vidimo se u septembru!!!!  

SPENS, SALA AMFITEATRA,18-21H ČAROLIJANSTVENI MARATON!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštamo da će dve premijere predstava, "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA", srednje i mlađe grupe dece, i "NAŠ DRAGI UJKO", starije grupe, kao i nastup u formi Impro teatra najstarije grupe mladih glumaca, članova udruženja Kreativni studija Čarolija, biti održane u utorak, 12.06.2018.god., sa početkom u 18h u sali amfiteatra SPENS-a, po sledećem rasporedu:
18h "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA"
19h "NAŠ DRAGI UJKO"
20h IMPRO TEATAR

Ulaz je slobodan!.
Dobrodošli!!!!❤️ 

61. ZMAJEVE DEČJE IGRE - 17.00H, VELIKA SCENA

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će program na Velikoj sceni 61.Zmajevih Igara, 07.06.2018.god., sa početkom u 17.00h, voditi glumci Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!!  

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - VELIKA ZBRKA

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 03.06.2018., u BIG shopping centru u Novom Sadu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

KULTURNI CENTAR BEOČIN - VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u petak, 01.06.2018., u okviru programa 61.Zmajevih dečjih igara, u Kulturnom centru opštine Beočin, sa početkom u 12.30h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U GIMNAZIJI "ISIDORA SEKULIĆ", NOVI SAD

Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj sali Gimnazije "Isidora Sekulić", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima. 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U TEHNIČKOJ ŠKOLI "MILEVA MARIĆ-AJNŠTAJN", NOVI SAD

 Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj svečanoj sali Tehničke škole "Mileva Marić-Ajnštajn", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima.

PREDSTAVA "UČITELJICA" NA OVOGODIŠNJOJ GLUMIJADI U BG!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Učiteljica" dece glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, biti izvedena u subotu, 21.04.2018.god, u okviru programa Trećeg festivala SBB Fondacije GLUMIJADA u DKC Beograd.

BESPLATAN ULAZ na sve radionice i predstave za decu od 4 do 99 godina!
Dobrodošli!www.glumijada.com/program

NOVOSADSKO PROLEĆE - SPENS, VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će  u subotu, 24.03.2018., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u organizaciji Radija 021, u sali amfiteatra na Spensu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

U NOVOSADSKOJ LEDENOJ ŠUMI - MUZIKA, ILI...NIŠTA!

Dragi naši, mali i veliki!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Kreativni studio Čarolija,u nedelju, 31.12.2017.god. u 13h, u Klizaliste Ledena Suma biti izvedena novogodišnja predstava za decu "Muzika,ili...ništa!" u organizaciji #NoviSad2021, dobrodošli!

Powered by PLANet w3 CMS ©2018 PLANet Systems Group.