Email Us I   Connect With Us
        
ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

MALA SCENA, KATOLIČKA PORTA
17.30h - kniževni, dramski i muzički nastupi raznih dečjih izvođača, program vode glumci Čarolije
19.15h, "Glumi sa Čarolijom", radonica Impro teatra sa publikom i mlađim Čarolijancima
20.00h, "Čika Jovina muzička Čarolija", mini koncert malih i velikih Čarolijanaca

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

1. ROĐENDAN KULTURNE STANICE EĐŠEG

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas čekamo u subotu, 07.09.2019.god. u divnoj sali kulturne stanice Eđšeg u 19h sa predstavom "Kuva se, kuva..." i druženju uz sjajnu atmosferu prilikom proslave njihovog 1. rođendana!

Vidimo se!

www.facebook.com/events/1312836232218321/

BATANJA DRAMSKI KAMP

Dragi naši mali i veliki,
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u periodu od 19.-21.06.2019. god., veoma uspešno i na veliku radost i zadovoljstvo dece, realizovan prvi dramski kamp za decu u Batanji, a u saradnji Srpske osnovne škole iz Batanje (Mađarska) i udruženja Kreativni studio Čarolija iz Novog Sada (Srbija).
Pored višesatnih dramskih radionica u kojima su deca kroz razne dramske i muzičke vežbe i igre jačala timski i individualni scenski izraz, bogatila svoja znanja srpskog i mađarskog jezika, gradila sampouzdanje i veštine verbalne i neverbalne komunikacije, srdačni domaćini su se potrudili da deci van radioničarskog rada upriliče nezaboravno druženje i obogate njihova znanja i iskustva organizujući zajedničke posete kulturno-istorijskim atrakcijama Batanje i okoline, posete bazenu i uživanje u „retro“sladoledu, kojima su se sva deca posebno radovala!
Tri dana rada i druženja, kratka, ali slatka, završena su sjajnim muzičko-scenskim performansom za roditelje i meštane Batanje u kome su deca prikazala sve naučene tehnike scenskog izraza i dokazala da timski rad nema ni jezičkih ni uzrasnih prepreka.
Iskreno se nadamo da ćemo sledeće godine ponoviti ovo iskustvo u još većem broju i u dužem vremenskom periodu, a domaćinima se neizmerno zahvaljujemo na gostoprimstvu, divnim iskustvima i besprekornoj organizaciji.
Vidimo se dogodine!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

VELIKA SCENA, TRG SLOBODE, 17h "Uličarolije", muzički, dramski i plesni nastupi dece i mladih, a program vode glumci Čarolije.

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA! POTRAGA ZA ČIKA JOVINIM BLAGOM

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

SREMSKA KAMENICA, više lokacija, 12h "Potraga za čika Jovinim blagom", ekipe učenika OŠ "J.J.Zmaj"u potragu vode glumci Čarolije, a na putu ih čekaju i književnik Uroš Petrović i glavom i bradom čika Jova Zmaj!

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA! POZORIŠTE MLADIH, LJUBAVNO PISMO

ČAROLIJA NA 62. ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!

SREDA, 05.06.2019.god.

- POZORIŠTE MLADIH, 15.30h,"Ljubavno pismo", komedija po tekstu Koste Trifkovića, u izvođenju najstarije grupe Čarolijanaca

DOBRO NAM DOŠLI!!!!!

Predstava "Ljubavno pismo" na Kuglof Festu u Sremskim Karlovcima

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u subotu, 25.05.2019.god. sa početkom u 15.30h, u svečanoj, muzičkoj sali osnovne škole u Sremskim Karlovcima

Dobro nam došli!

Premijera predstave "Ljubavno pismo"

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da će premijera predstave "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u nedelju, 21.04.2019.god. sa početkom u 19.30h u predivnom ambijentu dvorca Eđšeg-kulturne stanice.

Ulaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen, te vas molimo da najavite dolazak

Dobro nam došli!

GLUMIJADA-Young Theatre impro workshop,DKC Beograd

Dragi naši,mai i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će starije grupe Čarolijanaca 30.03.2019.god učestvovati na Glumijadi u okviru Young Theatre impro workshop — у месту Dečiji Kulturni Centar Beograd ❤️

Hvala na pozivu Umetnickoj radionici Kesić - Moja Scena

Iscepana bajka, Spens, Novosadsko proleće

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.03.2019.god, u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija Čarolija.

Vidimo se! Dobrodošli!

Powered by PLANet w3 CMS ©2024 PLANet Systems Group.