Email Us I   Connect With Us
        
ZMAJDANI!!!
NAŠ DRAGI UJKO ponovo stiže na pozornicu!!! Večeras, 06.12.2018. god.,u 19h, na sceni Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, u organizaciji Zmajevih dečjih igara, a u okviru programa Zmajdani, naši mali-veliki glumci, članovi starije grupe Čarolije, prikazaće svoje raskošne talente na zadovoljstvo novosadske publike! Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!!!!
BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 02.02.2019.god, u Novom Sadu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 17h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
BIG SHOPPING CENTAR, BEOGRAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 12.01.2019.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJA U MAĐARSKOJ!!!!

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom su se glumci Kreativog studija Čarolija ponovo družili sa decom i nastavnicima srpske škole u Batanji, u Mađarskoj. Izveli su mjuzikl za decu "Kuva se, kuva", a potom su zajedno sa sjajnom decom ove škole uz mini koncert, veselo dočekali Deda Mraza, tj, Svetog Nikolu!

Radujemo se novom susretu sledeće godine!

PROMOCIJA CD-A "NAJLEPŠE SRPSKE I SVETSKE BAJKE" U ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!
Dragi naši, mali i veliki! Danas se družimo se decom iz vrtića "Veverica" u Zmajevim dečjim igrama u okviru promocije cd-a "Najlepše srpske i svetske bajke" koji je kao projekat u kulturi podržan od strane Grada Novog Sada. Hvala dragim domaćinima, uvek veselim Zmajevcima!
ČAROLIJA U NOĆI POZORIŠTA
Dragi pozorišteljupci💕, Pozivamo vas na 🎭NOĆ POZORIŠTA🎭 u subotu 17.novembra u pozorište KC Mladost u Futogu. S ljubavlju❤️, KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija PROGRAM 🎭NOĆI POZORIŠTA🎭: 💟11:00 - 🎵MUZIKA, ILI...NIŠTA! - predstava KS Čarolija *uzrast : 4 -12 god. *trajanje predstave: 35 min. *ulaznica: 250 rsd* (i deca i roditelji moraju imati svoju ulaznicu) 💟16:00 \' 18:00 - RADIONICA IMPRO TEATRA "POZORIŠNA ČAROLIJE" - vode glumci Čarolije *namenjena glumcima uzrasta od 10 \' 15 godina * trajanje radionice: 120 min *učešće na radionici je besplatno, PRIJAVA JE OBAVEZNA na 895 598 I 895 225. 💟18:30 - predstava "NAŠ DRAGI UJKO" Uzrast: 11 + Igraju: Polaznici dramskog studija KSČarolije - Starija grupa članova (12-14 god.) *ulaz na predstavu - besplatan *trajanje: 35 min. Dobrodošli!!!
VELIKA ZBRKA U AVIV PARKU U PANČEVU!!!!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u Pančevu, u šoping centru AVIV PARK, sa početkom u 14.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
NOVOSADSKA JESEN - RADIO 021 I SPENS
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u okviru manifestacije "Novosadska jesen", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 11h, biti odigran mjuzikl za decu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
UPIS NOVIH ČLANOVA!!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u subotu, 01.09.2018.god., počinjemo novu školsku godinu velikom žurkom svih uzrasta Čarolijanaca, a upis novih članova, dece 7-18 god. će biti održan u subotu 15.09.

Za sve informacije pozovite 069-333-69-03, čekamo vas, dobro nam došli!!! <3

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - ISCEPANA BAJKA
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 26.08.2018., u BIG shopping centru u Novom Sadu, sa početkom u 13.00h, biti odigrana predstava za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija "Čarolija". Vidimo se! Dobrodošli!!!
Powered by PLANet w3 CMS ©2019 PLANet Systems Group.