Email Us I   Connect With Us
        
ZMAJDANI!!!
NAŠ DRAGI UJKO ponovo stiže na pozornicu!!! Večeras, 06.12.2018. god.,u 19h, na sceni Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, u organizaciji Zmajevih dečjih igara, a u okviru programa Zmajdani, naši mali-veliki glumci, članovi starije grupe Čarolije, prikazaće svoje raskošne talente na zadovoljstvo novosadske publike! Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!!!!
Premijera predstave "Ljubavno pismo"

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da će premijera predstave "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u nedelju, 21.04.2019.god. sa početkom u 19.30h u predivnom ambijentu dvorca Eđšeg-kulturne stanice.

Ulaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen, te vas molimo da najavite dolazak

Dobro nam došli!

GLUMIJADA-Young Theatre impro workshop,DKC Beograd

Dragi naši,mai i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će starije grupe Čarolijanaca 30.03.2019.god učestvovati na Glumijadi u okviru Young Theatre impro workshop — у месту Dečiji Kulturni Centar Beograd ❤️

Hvala na pozivu Umetnickoj radionici Kesić - Moja Scena

Iscepana bajka, Spens, Novosadsko proleće

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.03.2019.god, u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija Čarolija.

Vidimo se! Dobrodošli!

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 02.02.2019.god, u Novom Sadu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 17h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
BIG SHOPPING CENTAR, BEOGRAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 12.01.2019.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJA U MAĐARSKOJ!!!!

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom su se glumci Kreativog studija Čarolija ponovo družili sa decom i nastavnicima srpske škole u Batanji, u Mađarskoj. Izveli su mjuzikl za decu "Kuva se, kuva", a potom su zajedno sa sjajnom decom ove škole uz mini koncert, veselo dočekali Deda Mraza, tj, Svetog Nikolu!

Radujemo se novom susretu sledeće godine!

PROMOCIJA CD-A "NAJLEPŠE SRPSKE I SVETSKE BAJKE" U ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!
Dragi naši, mali i veliki! Danas se družimo se decom iz vrtića "Veverica" u Zmajevim dečjim igrama u okviru promocije cd-a "Najlepše srpske i svetske bajke" koji je kao projekat u kulturi podržan od strane Grada Novog Sada. Hvala dragim domaćinima, uvek veselim Zmajevcima!
ČAROLIJA U NOĆI POZORIŠTA
Dragi pozorišteljupci💕, Pozivamo vas na 🎭NOĆ POZORIŠTA🎭 u subotu 17.novembra u pozorište KC Mladost u Futogu. S ljubavlju❤️, KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija PROGRAM 🎭NOĆI POZORIŠTA🎭: 💟11:00 - 🎵MUZIKA, ILI...NIŠTA! - predstava KS Čarolija *uzrast : 4 -12 god. *trajanje predstave: 35 min. *ulaznica: 250 rsd* (i deca i roditelji moraju imati svoju ulaznicu) 💟16:00 \' 18:00 - RADIONICA IMPRO TEATRA "POZORIŠNA ČAROLIJE" - vode glumci Čarolije *namenjena glumcima uzrasta od 10 \' 15 godina * trajanje radionice: 120 min *učešće na radionici je besplatno, PRIJAVA JE OBAVEZNA na 895 598 I 895 225. 💟18:30 - predstava "NAŠ DRAGI UJKO" Uzrast: 11 + Igraju: Polaznici dramskog studija KSČarolije - Starija grupa članova (12-14 god.) *ulaz na predstavu - besplatan *trajanje: 35 min. Dobrodošli!!!
VELIKA ZBRKA U AVIV PARKU U PANČEVU!!!!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u Pančevu, u šoping centru AVIV PARK, sa početkom u 14.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
Powered by PLANet w3 CMS ©2019 PLANet Systems Group.