Email Us I   Connect With Us
        
PREDSTAVA "UČITELJICA" NA OVOGODIŠNJOJ GLUMIJADI U BG!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će predstava "Učiteljica" dece glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, biti izvedena u subotu, 21.04.2018.god, u okviru programa Trećeg festivala SBB Fondacije GLUMIJADA u DKC Beograd.

BESPLATAN ULAZ na sve radionice i predstave za decu od 4 do 99 godina!
Dobrodošli!www.glumijada.com/program

UPIS NOVIH ČLANOVA!!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa veeeelikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u subotu, 01.09.2018.god., počinjemo novu školsku godinu velikom žurkom svih uzrasta Čarolijanaca, a upis novih članova, dece 7-18 god. će biti održan u subotu 15.09.

Za sve informacije pozovite 069-333-69-03, čekamo vas, dobro nam došli!!! <3

ČAROLIJANSTVENA GODINA!!!!

Dragi naši, mali i veliki!

Sa ljubavlju, ponosom i ogromnim zadovoljstvom proglašavamo našu školsku godinu, više nego uspešno, završenom!!! ❤
Ispunjena sjajnim nastupima, festivalskim druženjima i značajnim nagradama, toplim zagrljajima, razdraganim smehom, prijateljskom ljubavlju, vrednim radom i velikim napretkom, kreativnošću, maštom i stvaralaštvom, jednom rečju - pravim čarolijanskim životom, a završena aplauzima i ovacijama prepune sale amfiteatra na SPENS-u na premijerama dve nove predstave mlađe,srednje i starije grupe,kao i sjajnim nastupom najstarijih u formi Impro teatra! 👏👏👏🎇🎉🎊🎆❤
Za nas, zasluženi raspust može da počne!!! Vidimo se u septembru!!!!  

SPENS, SALA AMFITEATRA,18-21H ČAROLIJANSTVENI MARATON!!!

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštamo da će dve premijere predstava, "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA", srednje i mlađe grupe dece, i "NAŠ DRAGI UJKO", starije grupe, kao i nastup u formi Impro teatra najstarije grupe mladih glumaca, članova udruženja Kreativni studija Čarolija, biti održane u utorak, 12.06.2018.god., sa početkom u 18h u sali amfiteatra SPENS-a, po sledećem rasporedu:
18h "MALA DVORSKA ZAVRZLAMA"
19h "NAŠ DRAGI UJKO"
20h IMPRO TEATAR

Ulaz je slobodan!.
Dobrodošli!!!!❤️ 

61. ZMAJEVE DEČJE IGRE - 17.00H, VELIKA SCENA

Dragi naši mali i veliki,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će program na Velikoj sceni 61.Zmajevih Igara, 07.06.2018.god., sa početkom u 17.00h, voditi glumci Kreativnog studija Čarolija.
Vidimo se!
Dobrodošli!!!!  

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - VELIKA ZBRKA

 Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 03.06.2018., u BIG shopping centru u Novom Sadu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

KULTURNI CENTAR BEOČIN - VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u petak, 01.06.2018., u okviru programa 61.Zmajevih dečjih igara, u Kulturnom centru opštine Beočin, sa početkom u 12.30h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!! 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U GIMNAZIJI "ISIDORA SEKULIĆ", NOVI SAD

Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj sali Gimnazije "Isidora Sekulić", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima. 

TEATROM PROTIV EKSTREMIZMA - "SVITANJE" U TEHNIČKOJ ŠKOLI "MILEVA MARIĆ-AJNŠTAJN", NOVI SAD

 Predstava "Svitanje" u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca, članova Kreativnog studija Čarolija, održana je u punoj svečanoj sali Tehničke škole "Mileva Marić-Ajnštajn", nakon čega je otvorena uspešna debata na temu ekstremizma i nasilja među mladima sa đacima ove škole. Uz podršku uprave ove škole, planira se realizacija projekta "Teatrom protiv ekstremizma" u formi Impro teatarskih radionica sa učenicima prvih razreda u toku školske 2018/19.god. sa ciljem suzbijanja ekstremističkih pojava, kao i slučajeva vršnjačkog nasilja među mladima.

NOVOSADSKO PROLEĆE - SPENS, VELIKA ZBRKA

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će  u subotu, 24.03.2018., u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u organizaciji Radija 021, u sali amfiteatra na Spensu, sa početkom u 12.00h, biti odigrana predstava za decu "Velika zbrkal" Kreativnog studija "Čarolija".

Vidimo se!

Dobrodošli!!!

Powered by PLANet w3 CMS ©2019 PLANet Systems Group.