Email Us I   Connect With Us
        
GLUMIJADA-Young Theatre impro workshop,DKC Beograd

Dragi naši,mai i veliki,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će starije grupe Čarolijanaca 30.03.2019.god učestvovati na Glumijadi u okviru Young Theatre impro workshop — у месту Dečiji Kulturni Centar Beograd ❤️

Hvala na pozivu Umetnickoj radionici Kesić - Moja Scena

Premijera predstave "Ljubavno pismo"

Dragi naši veliki i mali,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da će premijera predstave "Ljubavno pismo" Koste Trifkovića u izvođenju najstarije grupe mladih glumaca Čarolije, biti održana u nedelju, 21.04.2019.god. sa početkom u 19.30h u predivnom ambijentu dvorca Eđšeg-kulturne stanice.

Ulaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen, te vas molimo da najavite dolazak

Dobro nam došli!

Iscepana bajka, Spens, Novosadsko proleće

Dragi naši, mali i veliki,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 23.03.2019.god, u okviru manifestacije "Novosadsko proleće", u sali amfiteatra na Spensu, u organizaciji novosadskog Radija 021, sa početkom u 12h, biti odigran mjuzikl za decu "Iscepana bajka" Kreativnog studija Čarolija.

Vidimo se! Dobrodošli!

BIG SHOPPING CENTAR, NOVI SAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 02.02.2019.god, u Novom Sadu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 17h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
BIG SHOPPING CENTAR, BEOGRAD - MUZIKA, ILI...NIŠTA!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 12.01.2019.god, u Beogradu, u tržnom centru BIG, sa početkom u 19h, biti odigrana predstava za decu "Muzika, ili...ništa!" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
ČAROLIJA U MAĐARSKOJ!!!!

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom su se glumci Kreativog studija Čarolija ponovo družili sa decom i nastavnicima srpske škole u Batanji, u Mađarskoj. Izveli su mjuzikl za decu "Kuva se, kuva", a potom su zajedno sa sjajnom decom ove škole uz mini koncert, veselo dočekali Deda Mraza, tj, Svetog Nikolu!

Radujemo se novom susretu sledeće godine!

ZMAJDANI!!!
NAŠ DRAGI UJKO ponovo stiže na pozornicu!!! Večeras, 06.12.2018. god.,u 19h, na sceni Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, u organizaciji Zmajevih dečjih igara, a u okviru programa Zmajdani, naši mali-veliki glumci, članovi starije grupe Čarolije, prikazaće svoje raskošne talente na zadovoljstvo novosadske publike! Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!!!!
PROMOCIJA CD-A "NAJLEPŠE SRPSKE I SVETSKE BAJKE" U ZMAJEVIM DEČJIM IGRAMA!
Dragi naši, mali i veliki! Danas se družimo se decom iz vrtića "Veverica" u Zmajevim dečjim igrama u okviru promocije cd-a "Najlepše srpske i svetske bajke" koji je kao projekat u kulturi podržan od strane Grada Novog Sada. Hvala dragim domaćinima, uvek veselim Zmajevcima!
ČAROLIJA U NOĆI POZORIŠTA
Dragi pozorišteljupci💕, Pozivamo vas na 🎭NOĆ POZORIŠTA🎭 u subotu 17.novembra u pozorište KC Mladost u Futogu. S ljubavlju❤️, KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija PROGRAM 🎭NOĆI POZORIŠTA🎭: 💟11:00 - 🎵MUZIKA, ILI...NIŠTA! - predstava KS Čarolija *uzrast : 4 -12 god. *trajanje predstave: 35 min. *ulaznica: 250 rsd* (i deca i roditelji moraju imati svoju ulaznicu) 💟16:00 \' 18:00 - RADIONICA IMPRO TEATRA "POZORIŠNA ČAROLIJE" - vode glumci Čarolije *namenjena glumcima uzrasta od 10 \' 15 godina * trajanje radionice: 120 min *učešće na radionici je besplatno, PRIJAVA JE OBAVEZNA na 895 598 I 895 225. 💟18:30 - predstava "NAŠ DRAGI UJKO" Uzrast: 11 + Igraju: Polaznici dramskog studija KSČarolije - Starija grupa članova (12-14 god.) *ulaz na predstavu - besplatan *trajanje: 35 min. Dobrodošli!!!
VELIKA ZBRKA U AVIV PARKU U PANČEVU!!!!
Dragi naši, mali i veliki, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u subotu, 27.10.2018.god, u Pančevu, u šoping centru AVIV PARK, sa početkom u 14.30h, biti odigran mjuzikl za decu "Velika zbrka" Kreativnog studija Čarolija. Vidimo se! Dobrodošli!!!
Powered by PLANet w3 CMS ©2019 PLANet Systems Group.